ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Η A&C Komodromos Trading CO LTD παρέχει υπηρεσίες κατασκευής στατικών, δυναμικών ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων με σύγχρονο σχεδιασμό, φιλικές στον χρήστη και μοντέρνα αισθητική. Σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε την εταιρική σας εικόνα στο διαδίκτυο με επαγγελματική παρουσίαση και διαδραστική εικόνα.

Η ομάδα μας θα σας εισηγηθεί προτάσεις για την επιχείρηση σας αναλόγως της φύσης εργασίας σας και μαζί θα δημιουργήσουμε επαγγελματικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας την επιλογή να αναβαθμίζουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας τους από μόνοι τους ή με την δική μας υποστήριξη για συνεχή εμπλουτισμό της ιστοσελίδας. Τα προγράμματα μας που χρησιμοποιούμε προσφέρουν ευκολία στον χρήστη για να ανανεώσει την ιστοσελίδα του με κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο.

Οι ιστοσελίδες μας ανταποκρίνονται σε όλες τις συσκευές παρέχοντας στον επισκέπτη ευκολία πλοήγησης/παραγγελίας. Επενδύουμε στην προώθηση ιστοσελίδων (SEO), αρχίζοντας απο την σωστή επιλογή domain name και κατά την διάρκεια δημιουργίας ιστοσελίδας/ηλεκτρονικού καταστήματος όπου γνώμονας μας είναι να βοηθήσουμε τον πελάτη μας έτσι ώστε η επιχείρηση του στον κόσμο του διαδικτύου να βρίσκεται στην πρώτη σελίδα αναζητώντας την απο τις μηχανές αναζήτησης.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η A&C Komodromos Trading CO LTD παρέχει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά για αυτό άλλωστε κτίζουμε το λογισμικό πρόγραμμα στις δικές σας ανάγκες και προτάσεις έτσι ώστε να αναβαθμίσετε την εταιρεία σας με σύγχρονα λογισμικά προγράμματα σε λογικές και προσιτές τιμές.

Προσφέρουμε λογισμικά που αφορούν πελατειακές σχέσεις, έκδοση τιμολογίων, διαχείριση εμπορικών εργασιών, Ραντεβού, λογισμικό αποθήκης, POS Λιανικής, πλατφόρμα μηνυμάτων και κρατήσεων. Θα χαρούμε να σας προτείνουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο και να σας καθοδηγήσουμε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε τις λειτουργίες που είναι απαραίτητες για την δική σας επιχείρηση και πόσους χρήστες χρειάζεστε.

Επιλέγοντας το Cube of Evolution μπορείτε εύκολα και άμεσα να έχετε πρόσβαση από παντού και να προσφέρεται στην ομάδα σας εφαρμογές που είναι φιλικές προς τον χρήστη και συμβατές για όλες σας τις συσκευές.

GOTOCUBE - AUTO SMS SYSTEM

Το Auto Sms System της Gotocube είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα μαζικής αποστολής μηνυμάτων όπου μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε ένα ή πολλά άτομα, να έχετε λίστα επαφών και να δημιουργήσετε ομάδες επαφών. Το Auto Sms System σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πρότυπα μηνυμάτων έτσι ώστε να έχετε έτοιμο το μήνυμα για όταν το χρειαστείτε και απλά να επιλέξετε τις επαφές που επιθυμείτε να σταλεί το μήνυμα σας.

Η πλατφόρμα μηνυμάτων της Gotocube ξεχωρίζει γιατί μπορείτε να στείλετε προσωποποιημένα μηνύματα στις επαφές σας απλά επιλέγοντας την πτώση που θέλετε να απευθυνθείτε στο μήνυμα σας. Τέλος έχετε την επιλογή να στείλετε το μήνυμα άμεσα ή να το προγραμματίσετε να σταλεί αυτόματα συγκεκριμένη μέρα και ώρα.

Στην πλατφόρμα της Auto Sms System της GoToCube μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία ευχών και πλέον δεν θα ξεχάσετε ξανά ούτε γενέθλια ούτε ονομαστική γιορτή των πελατών σας και των αγαπημένων σας.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ/ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

Η A&C Komodromos Trading CO LTD αναλαμβάνει δωρεάν να ενημερώσει για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που υπάρχουν και να ετοιμάσει προτάσεις για εξασφάλιση κονδυλίων που σχετίζονται με:

 • Tην τεχνολογία (ιστοσελίδες, ηλεκτρονικά καταστήματα κ.α.)
 • Σχέδια καινοτομίας (Γυναικέιας, Νεανικής επιχειρηματικότητάς κ.α.)
 • Σχέδια για την μεταποίηση
 • Σχέδια τμήματος γεωργίας

Είμαστε στην διάθεση σας για να σας ενημερώσουμε, να σας καθοδηγήσουμε και να διεκδικήσουμε μαζί οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό-Κυπριακό κονδύλι.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Η A&C Komodromos Trading CO LTD στηρίζει και επενδύει στην εκπαίδευση για αυτό και στην ομάδα μας υπάρχουν εκπαιδευτές πιστοποιημένοι από την ΑνΑΔ και οργανώνουμε σεμινάρια Μονοεπιχειρησιακά και Πολυεπιχειρησιακά με την πιο κάτω θεματολογία.

 • «Ηλεκτρονικοί υπολογιστές για ηλικίες 35+»
 • «Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών και τεχνικές πωλητή»
 • «Αναπτύξτε την πελατειακή σας σχέση με πρακτική εφαρμογή CRM και επιλέξτε το κατάλληλο CRM software»
 • «Δημιουργία/Διαχείριση Google και Facebook ads (διαφημίσεων) για ΜΜΕ επιχειρήσεις»
 • «Αποτελεσματική διαχείριση αποθεμάτων μέσα από εφαρμογή και αξιοποίηση νέων τεχνολογιών διαχείρισης αποθεμάτων»
 • «Δημιουργία/Διαχείριση Google και Facebook ads (διαφημίσεων) για ΜΜΕ επιχειρήσεις»
 • Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε σεμινάριο με βάση τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Επενδύστε στις Γνώσεις και Δεξιότητες της Ομάδας σας παρακολουθώντας κάποιο από τα σεμινάρια με επιδότηση από την ΑνΑΔ.